TIPS SELAMATKAN POKET 101: BERI NAFAS BARU PADA TUDUNG KESAYANGAN

MENYELAMATKAN POKET CIKPUAN DARI SERINGKALI MENUKAR TUDUNG UNTUK LAIN ACARA. JOM BERI NAFAS BARU PADA TUDUNG KESAYANGAN?

Saya suka sangat 1 tudung yang saya baru beli minggu lepas, kalau boleh, hari-hari nak pakai… dah lah selesa, cantik elok kemas terletak

 


Tapi… malu lah pulak kawan- kawan asyik tengok saya pakai tudung yang sama, macam tak ada tudung lain! Ermm… tapi saya selesa dengan yang satu ni, macam mana ye?

 


Pernah tak CikPuan menghadapi situasi macam dia atas? Kalau pernah…

 


Apa kata kita ‘serikan’ sedikit tudung kesayangan CikPuan dengan cara memberi nafas baru kepada nya?


Cuba CikPuan tengok tips yang saya kongsikan ni, dan jangan lupa SHARE di wall supaya lain kali tak terlupa

 


#Zeez
#CrownForEveryInspiration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *